امروزه با توجه به مشغله ی زیاد افراد استفاده از ساعت های هوشمند به دلیل بالا بردن سرعت کارها بسیار مورد توجه قرار گرفته است. سنسورهای متعددی در این ساعت ها به کار رفته که قابلیت هایی فراتر از گوشی های هوشمند را برای افراد ممکن ساخته است.
ساعت های هوشمند علاوه بر این که برای کارکرد هایی مشابه تلفن همراه استفاده می شوند، برای پایش وضعیت سلامتی کاربران خود نیز مورد استفاده قرار می گیرند. مواردی از قبیل سنجش فشار خون و تعداد ضربان قلب ، پایش خواب و نشستن های طولانی ، قدم شمار و محاسبه کالری سوزانده شده و مواردی از این دست در ساعت ها و مچبند های هوشمند تعبیه شده است. هر یک از این موارد با استفاده از سنسور هایی که در ساعت قرار گرفته اند قادر به انجام این تجزیه و تحلیل های سلامتی هستند.
سنسورهای ساعت هوشمند
سنسور اندازه گیری سطح اکسیژن خون
امروزه با شیوع بیماری کرونا میزان سطح اکسیژن خون یکی از پارامتر های مهم برای پایش سلامتی افراد محسوب می شود. در برخی از ساعت های هوشمند سنسوری با نام spo2 درصد اشباع اکسیژن در خون شخص را نمایش می دهد. این سنسور در ساعت های هوشمند با پردازش اطلاعات بدست آمده با الگوریتم های از پیش تعیین شده رقمی زیر 100 را نمایش می دهد. کمتر شدن این رقم از عدد 90 می توانر نشان دهنده وضعیت خطرناک در ریه شخص باشد.
اندازهگیری ضربان و نوار قلب
برهم خوردن ضربان قلب و نامنظم بودن آن یکی از نشانه های اولیه انواع بیماری هاست. برهم خوردن نظم ضربان قلب ممکن است ناشی از نارسایی در ریه ها نیز باشد. از این رو در کنار سنسور اکسیژن سنج، محاسبه ضربان قلب و نوار قلب نیز می تواند تاثیر بسزایی در تعیین وضعیت سلامتی در این روزهای کرونایی باشد. در نسل های جدید ساعت های هوشمند سنسوری با نام ECG تعبیه شده که برای تعیین وضعیت قلبی کاربر استفاده می شود. این سنسور می تواند در نزدیک ترین زمان ممکن وضعیت سلامتی قلب شخص را به اطلاع برساند. تا در صورت مشاهده نامنطمی در آن و یا تعداد غیر عادی ضربان قلب به پزشک مراجعه شود.
اندازه گیری دمای پوست
میزان دمای بدن یکی دیگر از پرامترهای مهمی است که در اکثر ساعت های هوشمند قرار داده شده است. شما تنها با لمس یک دکمه می توانید بعد از چند ثانیه دمای بدن خود را روی ساعت هوشممندتان ببینید. این مساله هم برای کاربران برای اطلاع از وضعیت سلامیت حائز اهمیت است. البته ساعت های هوشمند به نمایش این عدد اکتفا نمی کنند و بصورت نمودار اطلاعات درجه ی حرارت های قبلی شما را نیز نمایش می دهند.
پایش خواب و کیفیت آن
الگوریتمی با عنوان TruSleep برای ساعت های هوشمند در نظر گرفته شده است. این الگوریتم قادر است تا نوع خواب شما را مشخص کند .این ویژگی با توجه به پارامتر های از پیش تعیین شده برای الگوریتم می تواند به شما کمک کند تا وضعیت خواب خود را بهبود ببخشید.
سنسور های شتاب سنج
شمارشگر قدم های کاربر یکی از پرطرفدارترین قابلیت های ساعت های هوشمند می باشد. شمارش قدم های کاربر توسط همین سنسور شتابسنج محاسبه می شود. سنسور ژیروسکوپ نیز یکی از سنسور های شتاب سنج است که در بعضی ساعت ها وظیفه محاسبه قدم ها از روی حرکات ساعت در مچ کاربر را دارد.
سنسور ها ی جهت یابی و مکان یابی
سنسور کاربردی دیگری که در اکثر ساعت های هوشمند قرار دارد، سنسور مکان یابی است. سنسوری با نام Magnetometer دارای خاصیت مغناطیسی است . این سنسور قادر است تا مثل یک قطب نما به کاربر خود برای جهت یابی راهنمایی کند.
سنسور دیگری که در همه ساعت های خوشمند وجود دارد سنسور GPS می باشد. این سنسور برای کمتر کسی ناآشناست چون در همه ساعت های هوشمند قرار دارد. این سنسور برای مکان یابی استفاده می شود. همچنین قابلیت تخمین مسافت هم با استفاده از این قابلیت وجود دارد.
از دیگر قابلیت هایی که در ساعت های هوشمند وجود دارد می توان به موارد زیر اشاره کرد :
سنسورنور محیطی
کاربری: تنظیم روشنایی صفحه نمایش
سنسور شتاب سنج 3 محوری
کاربری: تشخیص جابجایی و جهت آن
سنسور ارتفاع سنج
کاربری: تشخیص میزان جابجایی عمودی
سنسور اپتیکال قلب
کاربری: تشخیص ضربان قلب
سنسور بایوایمپدنس
کاربری: تشخیص نرخ تنفس و کیفیت خواب
سنسور مجاورت
کاربری: حفظ باتری و روشن کردن صفحه تنها به هنگام نیاز
سنسور قطب نما
کاربری: جهت یابی
سنسور ژیروسکوپ
کاربری: تشخیص حرکت
سنسور تشخیص حرکات مچ
کاربری: کنترل ساعت با استفاده از حرکتهای مشخص
سنسور UV
کاربری: تشخیص سطح بالا و خطرناک از نور آفتاب
سنسور آهن ربایی
کاربری: کمک به GPS برای تشخیص موقعیت دقیق شما
سنسور الکترودرمال
کاربری: تشخیص سطح استرس و ضربان قلب
ساعت ایرانیان با سه شعبه در استان هرمزگان-شهرستان بندرعباس پذیرای شما مشتریان گرامی می باشد.
تمامی ساعت ها دارای گارانتی و 10 سال خدمات پس از فروش می باشد.